O nama

Euro Rosa IP d.o.o

proizvodi higijensku papirnu konfekciju, prodaje sredstva i materijale za čišćenje, matične role i drugu robu.

Proizvodni pogon i skladišni prostori nalaze se u Krapini, u halama zakupljenim od Jedinstva Krapina d.o.o. s kojim je Euro Rosa IP d.o.o. poslovno povezana.

Program papirnatih ručnika obuhvaća 2-slojne i 3 slojne ručnike u rolama, autocut, jumbo role te složive papirnate ručnike.

Program toaletnog papira obuhvaća 2-slojni , 3-slojni i 4-slojni toaletni papir u rolama koji može biti u izvedbi s mirisom ili bez mirisa, u boji ili bijeli te u pakiranju 8, 10, 16 ili 24 role. Osim u rolama ptoizvodimo složivi toaletni papir u listićima.

Proizvoditi možemo i druge specifikacije prema željama i potrebama kupaca. Svi proizvodi su izrađeni od 100 % celuloze s PEFC certifikatom.

U listopadu 2019. godine Euro Rosa IP d.o.o. je započela proizvodnju vlastitog branda „Rosa“ papirnatih ručnika i toaletnog papira s oznakom hrvatskog proizvoda.

Kupnjom naših proizvoda odlučujete se na ekološko odgovornu kupnju.

Brinemo za održivi razvoj svjetskih šumskih resursa, a time i ekološke ravnoteže planeta. Vrećice u koje pakiramo „Rosa“ proizvode su od 30% recikliranog materijala.


Za sve upite stojimo na raspolaganju Tel: +385 (0)49 300 380

Skip to content